Affärsdriven Sourcing Manager till Procurator

Malmö
Ansök senast 2019-09-30

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer samt Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Är du affärsmässig och van vid att hantera avtal och driva förhandlingar?

Vill du få möjlighet att arbeta hos en nordisk ledande grossistverksamhet? Läs mer om tjänsten som Sourcing Manager!

Om tjänsten

Som Sourcing Manager kommer du att arbeta med strategiska inköpsprocesser globalt med kommersiellt ansvar för affärsområdet PPE och Facility. Arbetet omfattar sourcing, pris och avtalsförhandlingar samt effektivisering av befintlig leverenstörsbas. Leverantörerna går att hitta inom Norden, Europa samt Asien.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 • Förhandla med internationella leverantörer
 • Teckna och hantera leverantörsavtal
 • Utvärdera och utveckla leverantörer
 • Sourcing av nya leverantörer samt avveckling av befintliga

Tjänsten innefattar även ett aktivt deltagande inom diverse avdelningsöverskridande projekt. Du kommer att arbeta nära säljorganisationen, kategorichefer, kvalitets-och logistikavdelningen.

Du rapporterar till Senior Sourcing Manager.

Din bakgrund

Du har en akademisk utbildning, meriterande med en inriktning som civilekonom. Vidare har du minst 5 års erfarenhet av att arbeta med strategiska inköpsprocesser inklusive förhandling, gärna med global erfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet av arbete med grossistföretag, B2B och FMCG.

Då vi arbetar i ett företag i ständig förändring och utveckling är det av största vikt att du är flexibel och trivs i en miljö det händer mycket.

Som person är du resultatorienterad och har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt en god förståelse för ekonomiska nyckeltal kopplat till affären. Ditt arbetssätt är metodiskt och strukturerat och du har en god analytisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer både med interna som externa intressenter. Då en del av arbetet bedrivs i projektform ställer det bl.a. krav på din sociala förmåga.

För tjänsten krävs det även att du har goda språkkunskaper i engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av affärssystemen SAP och BISON.

Vi erbjuder

Du erbjuds att följa med på en mycket spännande resa tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor där det sällan är långt till skratt. Rollen innebär goda utvecklingsmöjligheter nu med stort fokus på framtagande av egna varumärken. I din roll kommer du att ha stora möjligheter till att påverka Sourcingfunktionens arbetssätt, metoder och inriktning.

Övrigt:

Placering: Malmö

Tjänsten är tillsvidare med start snarast

Arbetstid: dagtid

Är du intresserad?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Olofsson, Senior Sourcing Manager, henrik.olofsson@procurator.com, nr 072 050 43 71.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 september.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Affärsdriven Sourcing Manager till Procurator
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %