Supplies Direct City söker Servicemekaniker

Stockholm
Ansök senast 2019-05-05

Om oss: 

Supplies Direct City är ett och väl inarbetat grossist företag inom lokalvård- och hygienbransch i Storstockholm och i Uppsala. Vi har framgångsrikt sålt och levererat våra väl anpassade produkter till kunder som i huvudsak finns inom lokalvård sektorn och HoReCa. Med stor kompetens, hög servicegrad och en konkurrenskraftig prisbild tillhandahåller vi marknadens bredaste artikel och städmaskinsortiment. Vi behöver nu stärka vår organisation med ytterligare en Servicemekaniker städmaskiner.

Arbetsuppgifter:                                                                                                                                                 

Som Servicemekaniker för Supplies Direct City förstärker du samt utvecklar samarbetet med både nya och befintliga kunder för deras maskinbehov, service och support i Storstockholm och Uppsala. Du förväntas vara mestadels av din arbetstid ute hos kund, där du servar, reparerar och ger annan kundservice. Vi söker dig som är proaktiv i ditt kundmöte och som kan bidra till att vi säljer in nya produkter till våra kunder. Du ingår i ett serviceteam men är också i direkt samarbete med våra säljare och våra butiker i såväl Stockholm som i Uppsala. Rapporterar gör du direkt till vår verkstadsansvarig.

Vem är du?                                                                                                                                                             

Vi söker i första hand dig som kommer från- eller har erfarenhet av våra prioriterade områden, dvs. maskiner för städbranschen. Det är därför meriterande om du har kunskap eller erfarenheter inom denna kategori. Besitter du kunskap om el och teknik från andra branscher kan även detta vara bra kunskaper att förädla till vår verklighet.

Vi ser det som en fördel om du tidigare arbetat med service och försäljning, men vi fokuserar mycket på personlighet och eget driv! Som person är du social, kommunikativ, en duktig, förtroendeingivande och engagerad relationsbyggare. Du talar och skriver obehindrat på svenska, är orädd- samt trivs att möta kund och utveckla relationer. Du har en tävlingsådra samtidigt som du är organiserad, ordentlig och strukturerad. Du har en god IT-mognad, är nyfiken, utvecklingsorienterad samt innehar körkort för bil.

Supplies Direct City erbjuder:                                                                                                                                            

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande tjänst som Servicemekaniker i ett företag som är under kraftig expansion, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vår verksamhet. Vårt unika produktkoncept, medarbetarnas kunnande samt våra starka ägare säkerställer förutsättningarna för dina förväntade framgångar.  Vi erbjuder provanställning, fast lön, servicebil samt övriga sociala förmåner. Du kommer till en trevlig arbetsplats med glada och förväntansfulla medarbetare.

För frågor angående tjänsten kontaktar du Mårten Widborg, General Manager, Tele 0720-705378 eller på marten.widborg@suppliesdirect.se  Då urvalet sker löpande ombedes du snarast skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Supplies Direct  finns även i Länna, Bromma, Uppsala, Göteborg samt Malmö.                                                          

Vi är en del av Procurator

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer samt Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.


Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Supplies Direct City söker Servicemekaniker
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %