Maskintekniker Supplies Direct & Procurator

Malmö
Ansök senast 2019-03-31

Vi befinner oss just nu i en tillväxtfas och behöver därför stärka upp på vår serviceavdelning. Vi söker en stresstålig och driven servicetekniker.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utföra service av städmaskiner men även professionella tvättmaskiner. Du är ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna och utbildning i daglig skötsel och hantering.


Att jobba som Maskintekniker innebär att du blir en del av ett team och du kommer att ha mycket nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer. Då våra kunder ställer allt högre krav på produktkunskap strävar vi efter en så specialiserad och kunnig support som möjligt. Ett stort intresse och förmåga att löpande ta till sig ny kunskap för att sedan använda sig av denna i arbetet är därför viktigt. Det är av stor vikt att du på ett effektivt sätt ansvarar för varje enskilt uppdrag och att kunderna får ett professionellt bemötande.


Eftersom du är en viktig kontakt mot kund, söker vi dig som har god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har en mycket god känsla för service. Du är strukturerad, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du tidigare har erfarenhet från teknisk service, försäljning och eller kundsupport och självklart är du en lagspelare och en problemlösare.Önskvärd kompetens

 • Praktisk, teknisk gymnasieutbildning                    
 • God administrativ förmåga          
 • Strukturerad och noggrann
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Vana av att serva/ reparera tekniska maskiner/ konstruktioner
 • Erfarenhet av att arbeta på en verkstad/ miljö som utför reparationer
 • God kommunikativ förmåga
 • God svenska i tal och skrift


Distrikt: Region Syd


Om Du har frågor om tjänsten, är Du välkommen att ringa Martin Månsson General Manager/Fältsupport, tele 0708-27 29 22.

Tjänsten är tillsvidare med start omgående.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansök senast 5 marsSupplies Direct är professionella samarbetspartners till alla som utför städning/rengöring i professionell regi. Våra kunder har tillgång till en unik samlad kompetens och produkter inom städ genom utbildning, fältsupport, service och butiker. Supplies Direct finns idag representerade med sex butiker i Sverige; Stockholm-City, Stockholm-Bromma, Stockholm-Länna, Uppsala, Göteborg och Malmö. Supplies Direct är en del av Procurator.


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.


Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Maskintekniker Supplies Direct & Procurator
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %