Packaging Consultant till affärsområde Industrial Solutions

Mölndal
Ansök senast 2019-02-24

Vi söker en Packaging Consultant som ska arbeta med våra kunder inom Automotive. Du som söker bör ha flera års erfarenhet av konceptförsäljning, gärna inom Automotive med gedigen kunskap inom förpackningslösningar.

Om tjänsten 

I rollen som Packaging Consultant arbetar du med försäljning och utveckling av emballage-lösningar till kunder inom Automotive i Sverige och Europa. Du skapar relationer, internt och externt för att driva projekt och säljaktiviteter mot respektive kund. En viktig del av ditt arbete är att identifiera nya kunder och anpassa vårt Automotive-koncept till dem. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med flertalet interna funktioner som inköp, logistik och produktchefer.

Om dig

För att du ska lyckas i rollen krävs det att du är bra på att bygga relationer, har förmågan att tänka strategiskt och är mycket duktig på att förhandla. Du har flera års säljerfarenhet och kan göra lönsamma affärer med nyckelkunder. Tidigare branscherfarenhet är ett krav, gärna med erfarenhet av internationella affärer. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av projektledning då du kommer att arbeta i och leda projekt gentemot kund.

Kompetenskrav

 • Gymnasieutbildning samt gärna ytterligare vidareutbildning inom försäljning/ekonomi
 • Erfarenhet av konceptförsäljning
 • Mycket god förhandlingsförmåga
 • God analytisk förmåga
 • Erfarenhet av projektledning
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i tyska i tal och skrift är meriterande


Tjänsten är tillsvidare med placeringsort i Göteborg, med start omgående. I tjänsten ingår ca 25 resdagar per år, både i Sverige och i Europa. Vid frågor om tjänsten kontakta Ole Trommler, försäljningschef, 01051-726 80. Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.


Välkommen med din ansökan!


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Kontaktperson

Ole Trommler

ole.trommler@procurator.com

010- 517 26 80

Tack för din ansökan Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Packaging Consultant till affärsområde Industrial Solutions
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %