Medarbetare till Säljsupport

Mölndal
Ansök senast 2019-01-20

Vill du ha en varierad arbetsdag där du får arbeta administrativt med säljstöd och avtalshantering? Trivs du dessutom i en roll där du har flera kontaktytor och ett nära samarbete med kollegor? Adecco söker nu för vår kund Procurator´s räkning dig som vill arbeta med säljsupport till deras säljare och Key Account Managers i Mölndal! Läs mer om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team, som har till huvuduppgift att serva interna avdelningar/kunder och säljare inom Industrial Solutions. Som Säljsupport kommer du bland annat bidra till att deras Key Account Managers och säljare maximerar antalet kundbesök genom administrativ support. I rollen ingår även att vara en kompletterande kontaktperson för säljaren till deras kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- ta fram beräknings- och beslutsunderlag, rapporter och statistik

- skapa, vårda och uppdatera avtal, kundregister och priser

- bidra till marginalförstärkning genom att analysera och bearbeta avtal.

- hantera inkommande ärenden och problemlösning kring reklamationer och krediteringar etc

- daglig kontakt med våra leverantörer samt övriga avdelningar kring kredit- och logistikfrågor, reklamationer, produkter och sortiment.

Om dig

Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasiekompetens. Du har god datorvana och vi ser gärna att du har arbetat i ett affärssystem tidigare. Meriterande om du har kunskaper inom SAP. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från försäljning, säljsupport eller har arbetat med controllerinriktning.

Som person ser du till teamets insats samtidigt som du arbetar självständigt och trivs med att driva arbetsuppgifter på egen hand. Vi söker dig som har god prioriteringsförmåga och trivs med att ta egna initiativ. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik och passar dig som är flexibel och tycker om att det händer mycket.

För att lyckas i rollen krävs att du är analytisk, arbetar proaktivt och snabbt tar till dig nya arbetsuppgifter. Vi söker dig som har god administrativ och kommunikativ förmåga, är lyhörd och serviceinriktad. Du är en strukturerad, noggrann problemlösare och utförare, som är van att arbeta i ett högt tempo med korta deadlines.

Om Procurator

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM och Brage. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad i Mölndal. Procurator har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se .

Om ansökan

Vi kommer påbörja urvalet omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!